Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 9 februari 2010

Workout Nueva!

Av Mats Lindestam - 9 februari 2010 18:43

Här har ni en träningsform som ni garanterat inte hittar på varken S.A.T.S eller Friskis.


1. Beställ ca 30 semlor till ett datum ungefär 14 dagar in i framtiden. Här är det viktigt att ni väljer ett bageri som har sjukt många butiker/bagerier i staden där du jobbar. Ett mycket bra exempel är Mormors Bageri i Lund.
2. Be att få semlorna utkörda men insistera på att få komma till butiken och betala för att det förmodligen är smidigare. För bästa effekt be att få komma och betala samma dag som ni beställer.
3. Var noga med att blanda ihop butiken som ligger närmast tågstationen (varifrån du pendlar) med en som ligger hyfsat långt bort och be bageriet att faxa fakturan dit.
4. Lämna ditt jobb i lagom tid att hinna till butiken närmast tågstationen.
5. Gå in i butiken och gör dig till åtlöje och få dem sen att berätta var du egentligen borde vara.
6. Nu borde du ha väldig lite tid kvar till tåget skall gå. Då är det dags att älga genom hela stan för att komma till den rätta butiken för att kunna betala dina semlor.
7. Spring sedan allt vad du kan tillbaka till tågstationen. Om Gud vill och vädret tillåter så kommer du kanske att hinna med tåget. Annars kan du ju, svettig som en ost, sätta dig på stationen och gräma dig till ett nytt magsår över att det är exakt 59 minuter till nästa tåg går.


Om ni äter mycket semlor på ert jobb så kan du ju sälja ditt gymkort på blocket. Det kommer du inte behöva eftersom semmelsäsongen är lång och du kommer att vara i fin form till badsäsongen. Denna träningsformen bränner verkligen kalorier.

Mycket nöje!

 
 
Mita

Mita

10 februari 2010 06:41

Haha, kanske vore något att testa =)

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards