Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 3 mars 2010

Celebrate the day!

Av Mats Lindestam - 3 mars 2010 05:15

Igår var vi på Disney World Magic Kingdom. Det var både och. Jag vet inte hur jag skall känna för det. Det var svinigt dyrt och det gick mest ut på att dom skulle kränga Disney-grejor. Det fanns inte något som inte hade musseöron. Det fanns väldigt få åkattraktioner men inte ens dom fick vi åka eftersom vi hade en övertrött 5-åring med oss som inte ville göra något alls. Det är ju lite sådär när man har betalat en arm och ett ben för att komma in i parken.
Till slut fick vi boxat ner Sandra i en sulky så att hon fick sova ett tag medan jag och Anette fick gå runt och se på omgivningarna.
Efter tuppluren blev det bättre men då hade vi bara tre timmar kvar att göra hela Magic Kingdom parken. Det är en övermäktig uppgift. Hur som helst så slutade dagen positivt och det avslutande fyrverkeriet vid Disney-slottet styrde upp saker och ting. Det är ett mäktigt slott även om det bara är på låtsas.

  


Idag tog vi en vilodag med lite avkopplande shopping på en av alla "Premium Outlets". För er som inte vet vad en premium outlet är så kan jag berätta att det är stora malls där dom stora kedjorna Adidas, Nike, North Face, osv.. säljer ut grejor till hyfsat rabatterade priser. Visst det är väldigt mycket XL, 2XL,.., 9XL men man kan fynda järnet om man bara bjuder till lite.


I morgon bär det av till Miami, med en övernattning, för att se om vi kan få upp spåret på Crockett & Tubbs.


Vaya con Dios!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards