Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 6 mars 2010

Seaworld

Av Mats Lindestam - 6 mars 2010 06:05

Klockan är tolv och jag är trött som en gris.

Vi var på Seaworld idag och kollade på alla vattenbaserade djur. Trots att 90 % av alla djur på Seaworld lever i vatten så blev dagens höjdpunkt och bästa bild på en ekorre. Mysko hur det kan bli.

  


Det går inte att komma ifrån att det är häftigt med späckhuggare. Vi var och såg en show med dem men det verkade som om det var lite låg stämning. Ett par dagar innan vi kom till Orlando så hade det varit en dödsolycka på Seaworld där en tränare hade blivit dränkt av en späckhuggare. Tränaren blev hedrad under showen.


Ett konstigt djur är Manateen. En sackosäck med späck och ett ansikte. Påminner om ond bråd död. Hyfsat osmaklig.

  


Det fanns två apfräcka berg och dalbanor, Manta och Kracken, som vi inte åkte. Sandra var för liten och jag och Anette ville inte åka ensamma. Förhoppningsvis kan jag och Anette åka tillbaka själva på söndag och bara åka dem. Sofia trodde att hon skulle kunna ta Sandra på söndag i ett par timmar.


För övrigt blir det lugnt i helgen. Nu har vi turistat järnet hela veckan så nu förtjänar vi lite lugn och ro. Vädret har blivit lite bättre här de senaste dagarna. Kanske kan det bli lite BBQ på lördag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards