Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Skotträdd

Av Mats Lindestam - 29 mars 2010 17:00

Eftersom vi hade barnfritt efter lunch och resten av söndagkvällen kände vi för att göra vuxna saker. Vi målade i uterummet och när vi hade tröttnat på det så gick vi ut speedwalk:ade en runda.


Medan vi var ute och gick hörde vi flera gånger att det ekade av skott över nejden. Jag gissar att det var folk som var ute och jagade något. Förmodligen harar. Det är fan inte ok när man är ute och går vid styckena att höra skott smälla. Dessutom såg vi harar som satt ute på styckena inte långt ifrån oss. Var det dom som det sköts på??


Jag bara väntade på att få en hagelsvärm i ryggen. Hur f-n skall man kunna veta vad det är för inavlade banjospelare som irrar runt på heden med hagelbrakare.
In med dom i någon jäkla Colosseum där dom kan ha sina gladiatorspel om dom nu gillar sånt. Ge dessutom hararna varsin bössa så att oddsen blir lite roligare.


Gör det till en mänsklig rättighet att man kan känna sig säker när man är ute i grönsakerna.

Det är ingen fan som behöver jaga. Det är bara någon jä-la machotripp. Är man sugen på kött så är det bara att bege sig till den lokala handlaren. Och är det naturupplevelsen man är efter så är det bara att göra som vi, ge sig ut och gå en runda i naturen utan pickadoll.


Tillägg:

Om det är någon som vill ha ett exempel på vad som kan hända när man släpper ut en massa idioter, i skogen, med vapen kan bara se på hur det gick när det senast skulle skjutas av lite varg. Halva vargstammen gick ju åt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards