Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Busy busy!

Av Mats Lindestam - 31 maj 2010 20:23

Det har varit en stor helg för uterummet. Om vi får slå på vår egen trumma så har vi varit riktigt flitiga.

Undan för undan så kommer det till grejor. Först och främst så fick vi våra gardiner till fönstret. Det gjorde inte bara en hel del för trevnaden utan främst så blev man av med kvällssolen som är måttligt intressant att ha i ögonen.



Sedan blev det nya klotlampor i taket. Då fick man tillfälle att leka "den lille hemelektrikern". Jag gillar egentligen inte att hålla på att pilla med ström. Inte efter att jag gick i närkamp med potatisskalarmaskinen på restaurangskolan som läckte ström som ett såll. Men "varde ljus" och det vart det!



Mest nöjd blev jag med takfönstret som vi hittade på Förmedlingscentralen. Den gjorde vi en rostig väggdekoration/lampa combo av. En sådan kan jag nog garanter att vi är hyfsat ensamma om att ha. Det känns mycket roligare att ha en sådan än att köpa något färdiggjort i en smidesaffär. Vi hade tittat ut en sak som vi ville ha med detta blev både billigare och roligare. Snyggare vet jag inte direkt om den blev.


 
 
Mita

Mita

31 maj 2010 21:29

Receptet kommer imorgon!!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards