Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

We don't know shit from Shinola

Av Mats Lindestam - 20 juli 2010 20:38

Anette fick för sig att hon skulle "bröta" igenom bildern som hade lagt sig på hög i vår kamera.

Tydligen hade Sandra vid något tillfälle fått tag i kameran och "gone ballistic". Hon gör det lite då och då och då kan man typ hitta en 30 - 40 bilder på TV:n eller något annat dött ting. Som vanligt tänkte vi slänga bilderna.


Denna gången var det dock lite annorlunda. Det var fortfarande en uppsjö med bilder på pilarna till vår sossiga bensinmacks-piltavla i uterummet. Men det var något med hur hon hade arrangerat bilderna. Det var verkligen tanke bakom det hon hade gjort. Hon hade testat sig fram med färgkombinationer och vinklar.


Jag reagerade inte så mycket vid första anblicken men ju mer jag har tänkt på det dessto mer tagen har jag blivit. Sådan skaparglädje måste ju underhållas. Jag har börjat surfa runt för att se om man kan hitta en billig kamera som hon kan ha helt för sig själv.


Bilderna har vi tänkt framkalla och göra ett kollage av.


        


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards