Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 9 september 2010

VAB(ra)

Av Mats Lindestam - 9 september 2010 19:10


Har varit hemma och VAB:at med ett icke-sjukt barn idag. Detta på grund av förskolans sköna regel om att barnen måste vara hemma minst 48 h efter att dom har varit sjuka. Egentligen skall man inte ondgöra sig över reglen utan det skall man göra över alla bollträ till föräldrar som kör  "Alvedon-tricket" eller lämnar in snoriga ungar när febern har gått ner. Till alla er vill jag säga:

"Dra röva i koks!!!"

Dagen började bra eftersom Sandra beslutade sig för att ta sovmorgon enda till klockan 06:00. Sedan var det full rulle. Efter att vi hade spelat alla spel inklusive alla två kortspel vi kan, räknat i matteboken och lekt både doktor och affär så var klockan 09:00. OK........!!! Då var det bara resten av dagen kvar........!!!

Jag hade förberett lite dagen innan och skickat Anette till affären för att köpa grejor så att vi kunde baka kanelsnäckor. Det föll dock inte Sandra på läppen för hon hade varit ute på internet och sett några sköna tårtor som hon ville att vi skulle göra. Så det var bara att skicka Anette till affären igen för att köpa Prinsesstårtegrejor. Eftersom man har lite skam i kroppen så bakar man ju sitt egna tårtanslag.   


När tårtanslaget var färdigt så hade Sandra kommit på att vi skulle ut på picknick. Så i all hast fick man sno ihop lite picknickmat. Det var tur i oturen att jag var i farten att göra Currygryta med kyckling så jag hade nygrillad kyckling hemma. På en kylskåpsrensning gjorde vi en potatissallad "maître d'hôtel" på en hovmästarsås, bifftomater, lök och några kokta potatisar som vi hade till kycklingen. Sedna bar det ut i grönsakerna på lunch-picknick. 

Eftersom någon av Gudruns lillasystrar drog över byn så blev det ingen picknick i det gröna utan vi fick hålla tillgodo med Tågarps AIKs (fotbollsklubben i byn) uterum men det funkade.


Efter en mysig picknick så gick vi hem igen för lite mer spel och lek. Det enda jag ville vid det laget var att lägga mig i soffan och sova middag. 

När Anette kom hem med tårtgrejorna så var ingen gladar än jag. Äntligen lite avlösning och tårtbak.

Nu skall det bli skönt att komma till jobbet i morgon och få ta det lite lugnt. I alla fall förhållandevis lugnt.   
   


  

      


  


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards