Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2010

Lämnar av!

Av Mats Lindestam - 4 oktober 2010 19:14

Vissa dagar är man starkare än andra. Idag var inte en sådan dag!


Har haft en magisk migrän:ish huvudvärk hela dagen. Som lök på laxen så har det känts som om någon har dragit en diskborste upp och mellan magsäcken och munnen via matstrupen. 


Var hos doktorn i förmiddags. Det är något klabb med mina fötter. Det är väl mina "atletiska fötter" som spökar igen. Jag har inte tänkt på det innan men det finns få saker som kan få en att känna sig mer utlämnad och försvarslös än när man ligger på en brits, fullt påklädd, barfota medan någon (gärna en manlig doktor) tar odlingsprov från dina fötter.

Till doktorn kom jag från distriktsköterskan och nu gjorde doktorn det lätt för sig och gjorde mit till någon annans problem. Typ någon specialist i Lund. To be continued!


Var så less på min nuvarande bok om visdom så jag avslutad arbetsdagen lustfyllt med att införskaffa 4 pocketböcker för priset av 3.


  • Hundraåringen - Jonas Jonasson
  • Drömmen - Harry Bernstein
  • Igelkottens Elegans - Muriel Barbery
  • Synderskan - Petra Hammesfahr
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards