Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Vad är viktigt?

Av Mats Lindestam - 15 november 2010 09:00

Jag blir ordentligt upprörd när jag hör folk diskuterar dokusåpor och rasar över hur det går till dessa serier.

Det är bortskämda ungar på SVT andra bortskämda idioter på något hotell i paradiset och ett tredje gäng idioter som kämpar så hårt så hårt för att bli idoler till barn under 12 och damer i mental medelålder.
Det är vad som händer dessa människor som engagerar och upprör folk! Det är detta som det talas om i fikarum & på bussar.

Hur är detta viktigt?

Det är ett gäng människor från begåvningsreserven som får chansen till sina 15 minuter om dom bara lovar att sänka sin lägstanivå.

Hur kan det uppröra mer än:

* Global uppvärmning
* Skövling av regnskog
* Barnmisshandel
* Krig i största allmänhet
* Korruption
* Maktmissbruk
* Överpriser på läkemedel
* osv, osv...

Har folk så patetiska liv så att dom måste bli serverade dokusåpaskit för att överhuvudtaget kunna stå ut med sig själva och få något slags eget värde?

Snälla söta ni! Vi måste lyfta blicken och vända dokusåporna ryggen för att kunna få bort det från TV och tidningar.

 
 
Ingen bild

Ubbe Larsson

16 november 2010 00:03

Jag håller med, men tror du inte att det skulle bli lite väl många uppskurna handleder på jobbet om man bara diskuterade barnmisshandel o.s.v på fikarasten? Man skall nog inte underskatta den psykologiska effekten av att känna sig oerhört mycket smartare än söndersupna brats i Tylösand. Eller den enorma tacksamhet man kan känna över att slippa vara med... Det blir lite lagom mycket att ta till sig.

Mats Lindestam

18 november 2010 19:50

Jag håller med dig Ubbe, helt och fullt. Det finns inget som gör en friskare än att gå och sätta sig i väntrummet på t.ex vårdcentralen.

Fast är folk blir uppriktigt upprörda över hur det går till i dokusåporna, som om det var filmat av David Attenborough, då börjar jag tvivla på att folk har alla paddlarna i vattnet.

Det är ju verkligen en källa av diskussionsämnien att ösa ur. Helst ser jag dock att det försvann helt från TV. Låt folk hyra det på DVD eller nåt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards