Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

Lofsdalen -11 (dag 6)

Av Mats Lindestam - 20 januari 2011 20:00

Gammal är äldst! Idag åkte mina gamla Hestra Philippe Raoux fram och snipp snapp snut så var allt frysande om fingrarna slut!


  


Idag var det slut på Sandras skidskola och det blev stora A i "Bresladd". Är en mycket stolt pappa.


 


I eftermiddags var vi och åkte hundspann. Det var extremt kallt men det var kul. Man känner sig nära naturen och lite som man var ute för att fälla sin egen föda. Det är kul att se hur uppspelta hundarna blir över att få komma ut och springa. Dom hoppar, skäller och nästan skriker för att vara den som inte blir lämnad kvar. Man skulle ju kunna tycka att dom skulle göra allt för att slippa bli den som tvingades ut i snön för att springa. Det hade jag gjort om jag var hund.


Vette fåglarna vad hundarna äter för när dom gör "dodo", samtidigt som dom springer, så luktade det död och pina.


  




I kväll har vi haft "Familjekväll" med korvgrillning, saft och alla sorters pulkor i Loffebacken. Skidkolelärarna fixade.

Anette utvecklade stjärtlappsåkning och lyckades till slut att få styr på den så att hon kom i mål. Jag och Sandra tog "Snowracerkort" så nu får vi köra hur fort vi vill, helt lagligt. 

Jag hittade en ny favorit bland snöfortskaffningsmedlen: "Boggy Skate". Det är mycket hålla upp benen och luta sig bakåt, så det är misstänkt likt situps.  En halvtimme Boggy Skate om dagen, vintertid, så har man nog ett sexpack till sommaren. Tyvärr så funkar bara Boggy Skaten i pistad/packad backe men det är extremt kul.


  


Kvällen avslutas som vanligt, känns det som, med handboll.

BTW: Kan ingen kasta en handboll, hårt, i ansiktet på Patrik Ekvall? En tröttsammare människa har jag sällan skådat eller hört.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards