Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Idag äter vi...

Av Mats Lindestam - 25 februari 2011 12:38


Helstekt Karré med pepparsås

~o~

Sauterad pommes julienne med lök & hasselnötter

~o~

& vinterns primörer (morötter & broccoli)


Summan av denna kardemumman är världens äckligaste mat, lilla jaaaag har lagat den och såhär ser den ut!


 

Även dålig reklam är reklam, så jag resonerar att om jag inte kan vara bäst, årets kock eller nåt, så kan jag ju vara sämst. På så vis sticker jag ju ändå ut från mängden och det är väl det som det handlar om, eller? Att sticka ut från mängden?


NB: As I'm writing så sitter Sandra fortfarande och idisslar maten och längtar efter "Pytt i Panna". En dag skall jag berätta för henne vad Pytt i Panna innehåller & att tomten inte finns!


 
 
Ingen bild

Oett

25 februari 2011 15:50

Hård kritik. Själv rankar jag dig högt på listan över kockar. Mycket god mat och lika gott sällskap brukar vara vad som väntas i Tågarp.
/O

Mats Lindestam

25 februari 2011 17:08

Tack O:et din vänlighet!
Det var ungefär vad Sandra sa fast ett stort fett NOT runt alltihop. Det var inklusive sällskapet! :o)

 
Ingen bild

Sakura

26 februari 2011 10:53

Mums, ser supergott ut! Riktig husmanskost

Mats Lindestam

27 februari 2011 15:03

Tack Sakke!
Du är ju en fena på mat så då känns det extra värmande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards