Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2011

Paddel

Av Mats Lindestam - 4 augusti 2011 18:27

Huston, we have a sleepover!


Äntligen har familjen Lindestam/Adersson sovit i tält. Onsdag, torsdag har vi varit i Immeln och padlat. Skall vi vara helt ärliga så var vi var ju egentligen i Halen (Olofstörm) och eftersom vi var "sådär" sugna på att bära/släpa/rulla kanot, inkl. packning, kilometervis för att komma till Immeln så stannade vi i Halen, där vi utgick från.


 

Moster Carina tyckete att vi hade gått "all in" på utrustning/atiraljer, men jag vet inte.


   

Campa är lite som att laga mat. Det kostar lika mycket arbete och disk varesig man lagar till en eller man lagar till tjugo.


Campar man måste man ha med sig en viss mängd grejor oavsett om man campar en dag eller en vecka. Om man stannar en vecka så blir det bara mer mat och lite mer kläder.


Det blev riktigt mysiga 24 timmar på sjön Halen med Camping.


 

Badning & fiske


 


 

& och en mysign frukost på en klipphäll vid kanten av Halen. Inget smakar så gott som när det äts ute i det fria.


 

Även om Anette inte sov mycket den kvällen, för att hon hörde Bjärven springa runt tälet, plus att vi paddlade vilse så att vi mer eller minder paddlader runt hela sjön Halen, så är vi alla överens att vi bara måste göra om det snart igen. Fast då vill vi nog prova att paddla längs en å i stället.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards