Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 8 september 2011

Smitthantering

Av Mats Lindestam - 8 september 2011 07:53


Kära Skånetrafiken,


I Metro den 7 september 2011 hade ni en annons som berättar att förseningarna på Ystad-banan beror på att tågen körs på ett spår och att det finns för få mötesplatser. Ni berättar också att det är politikernas fel, att det inte har byggts dubbelspår och att Skånetrafiken inte har något med det att göra.


Det kan jag hålla med om. Fast vad jag inte kan hålla med om är att Skånetrafiken oförmåga att inte rätta munnen efter matsäcken och inte kan anpassa sig efter de rådande förhållandena.


I annonsen säger ni också att "Förseningar ökar snabbt och smittar lätt på enkelspår". "Förseningar smittar"!


Redan på 1300-talet, när digerdöden härjade, anade man att det var viktigt att isolera en smitthärd. Det är något som Skånetrafiken ännu inte verkar ha förstått. Annars hade man inte kopplat på den smittade Ystad-banan på resten av tågnätet och fört smittan vidare.


Ett framgångsrecept på att skapa en pandemi är att sätta digerdöden på flygplan till världens stora flygplatser. Det är något som Skånetrafiken inte skulle tveka en sekund på att göra.


Vem är Skånetrafikens arbetsgivare, för vem jobbar ni, kunderna eller egna "långsiktiga" mål?


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards