Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 19 februari 2012

Gloating.

Av Mats Lindestam - 19 februari 2012 19:25

In your face Melodifestivalen! Det må vara barnsligt men jag måste gotta mig.


Läste följande artikel i AB (http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article14397029.ab) och måste bara saxa några griniga kommentarer från Melodifestival-töffarna.


Om ni frågar mig så kan Ranelid dra röva i koks men att han vinner en deltävling och samtidig blottar på hur stort allvar Melodifestivaleliten tar sig är stor komedi. Här är några axplock:


"Björn Ranelids och Sara Lis finalplats betydde slutet för Mattias Andréasson i tävlingen, som slutade på en femteplats. Han är märkbart besviken på resultatet.

– Det är inte på riktigt, det är ett skämt. Ska de skicka det här till Baku för att representera Sverige? Det känns inte som att det är en seriös musiktävling. Man blir bara besviken, säger han."


"på hemmaplan reagerar Andréassons EMD-kollega Erik Segerstedt starkt mot svenska folkets val.

– Jag kan inte smälta att Ranelid går vidare. Det är ett jävla skämt. Folk röstar och folk vill inte ha bra musik, ­säger han."


"Love Generation instämmer i kritikkören:

– Att rösta på Ranelid är som att rösta blankt i ett partival. Som en strejk mot Melodifestivalen. Jag hoppades att nya moderna Sverige tänkte annorlunda, säger sångerskan Charly Q."


Nya moderna Sverige tänkte annorlunda, hjärtat! Det ny moderna Sverige röstade demokratiskt och kackade på er och er festival. "Now put that in your pipe and smoke it!"


"Andreas Johnson visade, till skillnad från Ranelid, inte sin åsikt med ord utan pekade i?stället fingret mot kamerorna. Sen lämnade han festlokalen."


Det är så man hoppas att ett gäng människor har tagit sig samman och röstat på Ranelid bara för att ge Melodifestivalen och Hittepå-musikanterna en knäpp på näsan. Vem är EMD, är inte det ett "Hittepå" från någon reality-soppa ála Fame Factory, Idol, etc...? Hur kan dom ta sig på så stort allvar? Ni har haft mer än era 15 minuter, var glada för det.


Man kan kan inte tävla i musik, basta! Inte ens i skitmusik. Jag älskar musik och blir provocerad av skiten. Låt det försvinna ur rutan. Jag hoppas följande person är något på spåren:


"En person i produktionen drar Ranelid-effekten ett steg längre:

– Är det här slutet? Är tävlingen över nu? Melodifestivalen tog död på sig själv idag."


Man kan alltid önska men tyvärr blir det nog inte så. Det handlar ju egentligen om pengar och det tjänar man hur det än går, varesig Ranelid vinner eller förlorar. Det enda som skulle få ett slut på det hela är om folk skulle sluta titta och det lär väl inte hända. Inte om man tittar på hur det såg ut, på Facebook, före, under och efter. Har folk så lite att göra?

 
 
Ingen bild

Oscar

19 februari 2012 20:26

Ett anfall av klarsynthet!
Håller med dig. Man kan inte tävla, men om man nu gör det så får man ta det... :-)

 
Ammi

Ammi

20 februari 2012 16:21

Vet inte hur mycket betydelse det har men Ola på RixFM har kört en kampanj för att få Ranelid vidare, inte för att han sjunger (?) bra utan för att det var en grej. Och är det så det blivit, ja då är det trist. Men näe, smaken är som baken så tävla i musik är svårt. Men man hade ju önskat att Ranelid hade fått stanna där han kom ifrån...

http://ammizen.blogspot.com

Mats Lindestam

21 februari 2012 19:46

Jag har hört om den kampanjen och jag hoppas inte den har något med saken att göra. Jag hoppas på att människor kan tänka själva.

Tack för din kommentar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards