Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 10 mars 2012

Kacka i eget bo.

Av Mats Lindestam - 10 mars 2012 09:16

Det kan vara så att jag förråder min egen sort, men då får det bli så.


Jag kom att fundera lite på varför det alltid blir så stort fokus på männens bidrag i hushållet. Somliga saker som männen gör blir nästa så stora att man borde införa en nationell helgdag eller åtminstone ha en flaggdag.


Till exempel kokade Pappa julgröten på julaftonsmorgon. Han stod där och läste en bok och rörde och rörde i grytan i timmar. Ett riktig hederligt långkok. Morsan lagade mat 365 dagar om året men den stora begivenheten var när "Far" kokade gröt.


Det är männens Gud-givna rätt att sköta grillen och när dom gör det så är det något speciellt som spelas upp inför allas ögon. Morsan lagar mat 365 dagar om året men den stora begivenheten är när "Far", iklädd förkläde och grillvante, med sin trådlösa Weberr-grilltermometer bränner vid några hamburgare.


Nu har jag sjäv lagt till, i vår familj, en "happening" av lika episka mått. Minst en gång per halvår skall "Far" frosta av frysen.

Kom inte dragande med någon fjollig "Självavfrostande"-frys. Att frosta av frysen, på ett korrekt sätt, är ett hantverk och skall inte tas lätt på. Förmodligen är det nog bara "Far" som kan ro det i land.


 


Dessutom är det ett utmärkt sätt att få koll på allt frystorkat "bös" som ligger längst ner, längst in i frysen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards