Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Jag säger som indianerna brukar säga...

Av Mats Lindestam - 17 maj 2010 17:38

Släpp hörnflaggan och kom in i matchen, våren! Det är ju f-n snart sommar.


Fyra dagars frånvaro från jobb är inte det samma som fyra dagars ledigt. Det är samma sak vart enda år när man får fyra dagar vid kristi himmelsfärd. Tar det aldrig slut? Det skall grävas upp och fyllas igen, läggas sten alt. plattor, lukas , kantas och klippas. Trots att man står här nu och det är måndag igen och man undrar var dagarna tog vägen så är det endå med en viss känsla av tillfredsställelse.


Ballast är det när man får ta fram sina "power tools" t.ex sin vinkelslip med den nyinköpta kapskivan i diamantstål. Trä på sig sina nyinköpta hörselkåpor med radio och aux-ingång till mp3-spelaren och gå loss på betongplattorna så dammet yr.


Det är en gång om året som man vårstädar i trädgården. Det skall göras och det är ju så gött när det är gjort. Den enda skillnaden var att i år var det 8 grader i luften och regn i stället för 20 grader och sol.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards