Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 22 januari 2011

Hemma!

Av Mats Lindestam - 22 januari 2011 18:00

Hemma igen från Lofsdalen. 


Vi tänkte första åka halva dagen idag men kom fram till att vi var ganska mätta på Lofsdalens skidsystem. I stället för att börja hemresan vid ca 14:00 på lördagen , och komma hem i morgon söndag, så valde vi att gå upp tidigt och börja hemresan 03:00 och i stället komma hem idag lördag. 


Hemresan gick jättebra och tog betydligt kortare tid än ditresan, ca 12 timmar. Denna gången valde vi att åka mellan "sjöarna" via Mariestad och Jönköping. Det är nog den vägen man bör välja. 


Vi har precis blivit färdiga med att packa upp och jag har hällt upp en stor "Rom & Cola". Efter en, praktiskt taget vit vecka, så var det väldigt gott. Helt vit har den inte varit. Det är ju "unheard-of"!

Vi var och disco-bowlade i tisdags och då unnade jag och Annette oss vars en "stöl". I fredags var Sandra på after-ski med skidskolan och då valde jag och Anette att ha en egen after-ski med en "Irish Coffee".


Sammanfattningsvis har det varit en mycket bra vecka och vi har reda bestämt att det blir skidor även nästa vinter. Vi är dock tveksamma till att åka en gång till till Lofsdalen. Lofsdalen är mycket bra och det är en charmig liten by. Dock så är skidsystemet i minsta laget. Till och med Sandra var lite mätt på det och då åkte även hon i alla backar även dom svarta. Slänger med sista filmen med Sandra i den svarta Toppen-backen.



 


Nu blir det handboll med en kaffe-kask. Må jag överleva, inte somna, till andra halvlek, gutår! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards