Masse Mysing

Alla inlägg under september 2011

Av Mats Lindestam - 4 september 2011 13:16

I natt eller egentligen tidigt i morse, flyget var försenat, kom den hem, Flamencodräkten.


Mormor och Morfar har varit på semester i Spanien. Sandrat hade tjatat sig till en Flamencodräkt plus att hon hade tjatat till sig att få följa med Anette till Sturup för att hämta Mormor och Morfar (läs dräkten).


Direkt när Sandra kom hem skulle det provas. Det fanns inte en tanke på att gå och lägga sig och ta igen någon sömn.


 

Av Mats Lindestam - 4 september 2011 13:02

Igår blev det en tripp till Skånes Djurpark.


Det visade sig vara ett illa valt tillfälle. Alla djuren var sjuka i salmonella och det var strängeligen förbjudet att klappa och komma i kontakt med djuren. Så klappoteket Barnens Zoo och Ponnyridningen gick bort.


Fast vid Lo-hänget började det hända grejor. Först hände ingenting. Alla lodjuren var som försvunna, så vi fick fixa lodjur själv med morrhår i chokladglass.


 

När jag och Sandra gick runt Lo-hänget så sprang vi på ett par händer fulla med kantareller. Dår tog dagen en helt ny inriktning.


 

Efte det så tappade vi helt intresset för djuren och ägnade resten av eftermiddagen åt att leta kantareller. De blev dock inte så mycket mer än en macka full.


Det mest håniga var när vi komm till Uggle-hänget. Där var det säkert  en hel liter kantareller, men in dit kom vi inte.


Sist på rundan kom vi till Kronhjortarna. Vilka pampiga djur! Älgen får ursäkta.


 

Jag kan förstå varför adeln ville ha ensamrätt på att jaga dessa djur. Fast egentligen kan jag inte förstå varför man vill jaga dessa mäktiga djur alls.


Ovido - Quiz & Flashcards