Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 27 juli 2012

Tre dagars campinsemester (dag 3).

Av Mats Lindestam - 27 juli 2012 19:51

Om ni skall campa i Tomelilla så är det Väla Caming som gäller och inte Svampa Campingen. Kom ihåg vem som sa det först. Man kan tycka att campingen precis vid Tosselilla borde vara den bästa men så är det inte.


Vi var kloka nog att be Tomelilla Turistinformation om deras åsikt och då fanns det egentligen bara en camping och det var Väla. Där fick man, som bouns, fritt inträde till Väla-badet.


Dag 3 började med sol, nybakade ost- & skink baguetter från det lokala bageriet och Trangia-kokekaffe. Sedan bar det av till Tosselilla för en heldag på det tokiga lek- & badlandet.


Väl framme ångrade vi oss BITTERT att vi inte hade förbokat biljetter på nätet.


 


Jag har aldrig varit i Tomelilla innan och om jag inte kommer dit igen så är det nog som det skall vara. Det fanns två positiva saker som jag hitade med Tomelilla, det ena var Hasse & Tage muséet och det andra var att man aktivt håller liv i den gamla goda traditionen att köra "raggarrunda" genom stadskärnan kvällarna igenom i hottade Volvo 740:iar.


Tyvärr var det stängt på Hasse & Tage musèet båda gångerna vi var där så vi fick nöja oss med utsidan.


     


   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards