Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

Storasyster?

Av Mats Lindestam - 22 december 2012 13:45

I går kom jag och Sandra att prata om den lilla killen som blev påkörd av tåget i Billeberga för en tid sedan.  Jag vet inte om det var ett försök från Sandra att mildra effekten av händelsen. Hon berättade att Tristan, som killen hette, hade en lillasyster så att Tristans föräldrar inte var helt ensama efter olyckan. 


Det var fin tanke men jag förklarade för Sandra att jag personligen inte tyckte att det inte spelade någon roll. Även om man har tio barn och ett barn dör så är det svårt att trösta sig med att man har nio barn kvar. Medan vi pratade om det så fick jag en ingivelse att det var tid att berätta för Sandra om Sara. 


Så när vi kom hem och efter att jag och Anette hade diskuterat så visade vi bilderna på Sara och berättade om henne för Sandra. 

Sandra första reaktion var att hon blev jätteglad över att ha en "Storasyster". Det är svårt att tänka storasyster när vi bara har bilder på ett spädbarn. Sandra hade massor av frågor och hon lyssnade spänt när vi berättade.


Det var inte förrän på kvällen det kom en backlash och hon blev jätteledsen och tänkte på vad vi hade berättat. Vi bestämde att Anette och Sandra skulle åka in och hälsa på Sara på kyrkogården idag så det gjorde dom. Sandra har varit vid graven många gånger men från och med nu har det en helt annan innebörd.


 


 


 
 
Ingen bild

oscar

23 december 2012 14:25

Vad fint skrivet. Hoppas allt är bra med er. God jul familjen!

Mats Lindestam

24 december 2012 10:17

Tacka det samma Oscar. Hälsa familjen och hoppas ni får en god jul.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards