Masse Mysing

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Sambokväll... På Handelsbanken?

Av Mats Lindestam - 8 april 2010 07:16

I går var det "Sambokväll" på Handelsbankens kontor i Landskrona.

Nu skulle vi äntligen få se vad som händer på banken efter tre (15:00).
Det är precis som vi tror. Dom minglar, äter ost & skink baguett och dricker öl & vin (både rött och vitt).

Gud vad det är mycket som man inte har, men borde ha, koll på!
Först var det en jurist (eller var han advokat, vad f-n är skillnaden?) som pratade om skillnader mellan att vara gift och sambo. Besides the obvious, så är det skillnader när det kommer till att äga och vad som händer när man skall ärva och/eller separera. Det är sambolagar, samboavtal, testamente, bröstarvingar och dödsbo i en salig röra.

Efter det var det Handelsbankens tur att få återvinning på sina investerade pengar. Nu satt vi ju alla där som offerlamm och kunde inte ta oss där ifrån. Då tog dom fram den lååååånga Powerpoint-presentationen om fonder.
Nä, skall jag vara helt ärlig så fick man sig dagen andra tankeställare. Denna gången om sparande. "Spara bör man annars dör man, fattig."
Jag och Anette tycker, med all rätt, att vi är duktiga och sparar. För det gör vi men det är inte särskillt långsiktigt. Blir det lite deg av det så tar vi ut dem igen och investerar i huset. Det är ju iofs bra men det kunde vara bra att ha lite pengar på ålderns höst också.

Som tur är så har vi bokat tid med Monika, vår bankdam, idag och då skall vi gå igenom allt. Får se om det blir ett testamente också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Lindestam - 16 augusti 2014 15:47

De är nästan så att det svindlar.    Att familjen Andersson/2*Lindestam skulle finna ett gemensamt intresse i att cykla och cykla MTB dessutom.   Idag bestämde vi oss för att käka en tidig fruckost och sedan ge oss ut i görnsakerna runt Saxto...

Av Mats Lindestam - 1 augusti 2014 15:27


Vår nya pärla, en Espressomaskin, direkt från kontinenten. ...

Av Mats Lindestam - 18 juli 2014 23:21


Nya örhängen och ny fotlänk. Fast den kan ni ju inte se.

Av Mats Lindestam - 27 april 2014 07:33


Det är inte mycket fond man får ut på tio kg kalvben. Men fonden är högoktanig och kommer att bidra till många goda såser i sommar. ...

Ovido - Quiz & Flashcards