Masse Mysing

Alla inlägg under april 2010

Av Mats Lindestam - 11 april 2010 17:21

Nu är det kvalserie i kubik med hemgjord bild i bild. Sista omgången och Rögle ligger pyrt till. Heja Växjö (Det är första och sista gången jag säger det, hoppas jag.)!

  

  

Av Mats Lindestam - 9 april 2010 19:18

Men dom fattar inget. Det är en "Caucasian"!

/The Dude




Av Mats Lindestam - 9 april 2010 14:48

Fast hon skrek sig till att få just kebab från RIO i Landskrona, med deras speciella sås, så vägrade Sandra att äta som vanligt. Lyckligtvis så bemästrar hon tekniken att skrika sig i däck. Najs!

 

Av Mats Lindestam - 8 april 2010 16:05

Jag vet inte men vissa ballongarrangemang passar sig helt enkelt inte på barnkalas.   

  

  

Av Mats Lindestam - 8 april 2010 15:43

Sådana är dom 68:orna. Dom som är födda i apans år. Vi kan helt enkelt inte hjälpa det.   


Apans År:

Mental och fysisk aktivitet, som ligger på gränsen till hyperaktivitet, är grunden i Apans tillvaro. Denna aktivitet i samband med en stark osjälviskhet är vad som definierar Apan i den Kinesiska mytologins ögon. Skämtsamma upptåg, "practical jokes" och andra skojiga tilltag dominerar Apans tid, men att alltid avge så här mycket energi kan leda till mano-depressiva tankar. Apor är ofta mycket väl omtyckta av sin bekantskapskrets då de alltid skämtar med en vilja att göra allting bättre som grund.

Apan kan aldrig sitta stilla, utan de gör vad de behagar och lägger alltid näsan i blöt. Nästan aldrig leder Apans näsvishet till konfrontationer med andra människor, utan snarare leder det till goda skratt och andra positiva effekter. Apor har en förkärlek till att liva upp sin omgivning, så därför väljer de att utföra sina upptåg när de som är i närheten verkar nedstämda, som till exempel en sen höstkväll.

Av Mats Lindestam - 8 april 2010 07:55

Detta är vad jag kallar en riktig musmatta. Tack för den Sandra!


 

Av Mats Lindestam - 8 april 2010 07:16

I går var det "Sambokväll" på Handelsbankens kontor i Landskrona.

Nu skulle vi äntligen få se vad som händer på banken efter tre (15:00).
Det är precis som vi tror. Dom minglar, äter ost & skink baguett och dricker öl & vin (både rött och vitt).

Gud vad det är mycket som man inte har, men borde ha, koll på!
Först var det en jurist (eller var han advokat, vad f-n är skillnaden?) som pratade om skillnader mellan att vara gift och sambo. Besides the obvious, så är det skillnader när det kommer till att äga och vad som händer när man skall ärva och/eller separera. Det är sambolagar, samboavtal, testamente, bröstarvingar och dödsbo i en salig röra.

Efter det var det Handelsbankens tur att få återvinning på sina investerade pengar. Nu satt vi ju alla där som offerlamm och kunde inte ta oss där ifrån. Då tog dom fram den lååååånga Powerpoint-presentationen om fonder.
Nä, skall jag vara helt ärlig så fick man sig dagen andra tankeställare. Denna gången om sparande. "Spara bör man annars dör man, fattig."
Jag och Anette tycker, med all rätt, att vi är duktiga och sparar. För det gör vi men det är inte särskillt långsiktigt. Blir det lite deg av det så tar vi ut dem igen och investerar i huset. Det är ju iofs bra men det kunde vara bra att ha lite pengar på ålderns höst också.

Som tur är så har vi bokat tid med Monika, vår bankdam, idag och då skall vi gå igenom allt. Får se om det blir ett testamente också.

Ovido - Quiz & Flashcards